Háromszög mászóka pallóval

Háromszög mászóka pallóval

Bérleti díj:

1-3 hónap:
6.000 Ft / hó
Kaució:
5.000 Ft
Bérlés

Leírás:

A háromszög mászóka egy mozgásfejlesztő eszköz. Összecsukható, mérete ideális már járni tudó örökmozgónak vagy óvodáskorú gyermeknek. Felmászik, lemászik, átmászik, leugrik róla a gyermek, miközben fejelődnek az izmai, a nagy motoros képességei és a testtudtata.

Alakíts ki játszóteret az otthonotokban! A hideg és nyirkos idő beálltával, ill. a korai sötétedés miatt is szűkre szabottak a játszóterezési lehetőségek. Mozgásra viszont minden körülmények között szükség van! Nyisd ki a háromszöget és kezdődjön a felfedezés! (Nem mellesleg a jó alvás záloga is egy kellően elfáradt gyermek)

Használatát beltérre ajánljuk.

A mászórudakra helyezhető kétoldalú rámpa kiegészítő megsokszorozza a mozgás-és élménylehetőségeket! Az egyik fele csúszdaként is használható, a másik fele kis kapaszkodókkal van ellátva, így egy extra felület, ahol az ügyességet lehet próbára tenni!

Mérete: Háromszög mászóka: Magasság 82 cm nyitott állapotban, 80 cm széles és 85 cm terpesz széles, összezárt állapotban 92 cm magas és 21 cm széles. Csúszda/ tyúklétra hosszúság 152 cm, 35 cm széles.